Type Here to Get Search Results !

CRYPTTECH YERLİ SİBER GÜVENLİK LİDER FİRMASI (YILDIZ TEKNOPARK FİRMASI)

Snow
Snow
ALPER YILMAZ
CEO CRYPTTECH



Snow
CRYPTTECH, Siber Güvenlik alanında ürün ve teknoloji geliştiren bir Ar-Ge şirketidir. CRYPTTECH 2006 yılında kurulmuş olup, ilk ürününü 2008 yılında piyasaya çıkarmıştır. Siber Güvenlik Zekası, Zafiyet Analizi, Siber Saldırılar, Gelişmiş Kalıcı Tehditler, İleri Seviye Korelasyon Motorları, Uyumluluk ve Big Data Çözümleri üzerine çalışmaktadır. CRYPTTECH’in geliştirdiği ürün ve teknolojiler özel sektör ve kamu kurum / kuruluşları dahil olmak üzere 3000’in üzerinde KOBİ ile 800’ün üzerinde büyük ölçekli kurumsal firma tarafından tercih edilmektedir.
APT saldırılarını fark etmek için bütünleşik sistemler gerekmektedir. CRYPTTECH, SIEM, Log Yönetimi, Hotspot, Sızma Testleri, DLP ve güvenlik izleme ürünleri ile bütünleşik siber tehdit zekası alt yapısı sunmaktadır. CRYPTTECH, kendi geliştirdiği güçlü korelasyon sistemi ile SIEM ürünü için benzersiz bellekte (in-memory) korelasyon özelliği sağlamakta ve yine NoSQL yapısı ile yüksek performans değerlerine ulaşmaktadır. Security Information and Event Managament (SIEM) ürünü, yeni kullanıcı dostu web arayüzleri ile en çok tercih edilen SIEM ürünü haline gelmiştir.
CRYPTTECH, hedefleri doğrultusunda, gittikçe karmaşıklaşan siber güvenlik dünyasında uzmanların işlerini kolaylaştıracak, hızlandıracak ve otomatize edecek yeni teknolojileri geliştirmek için çalışmalarına dinamik, yenilikçi ve alanlarında uzman takım arkadaşları ile devam etmektedir.
Zafiyet Taraması ve Analizi (Vulnerability Scanning) hizmeti ile hedef sistemlerdeki güvenlik zafiyetlerinin, çeşitli güvenlik yazılımları kullanılarak bulunması ve raporlanması sağlanır.
Pentest (Sızma Testi) çalışmalarında bulunan zafiyetler değerlendirilip, sistemlere yetkili erişimler elde etmek ve hedef sistemler üzerinde gerçekleştirilebilecek ek işlemlerin belirlenmesi sağlanmaktadır.
Amacı; "zafiyetleri azaltmak", odak noktası "sadece güvenlik" olan CT Zer0 Siber Güvenlik Takımı, sıfır gün açıklıkları bularak, kötü amaçlı kullanımların önüne geçmek amacıyla; güvenlik açıklıkları keşfetme, raporlama ve sömürü kodu geliştirme konusunda çalışmalar yapmaktadır.
CRYPTTECH, İstanbul Yıldız Teknopark ve Ankara Hacettepe Teknokent’te Siber Güvenlik çözümlerine yönelik yeni teknolojiler ve ürünler geliştirmeye devam etmektedir. CRYPTTECH, geliştirdiği ürünleri global pazarlara açarak, teknoloji ve ürün ihracatına başlamıştır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.