Type Here to Get Search Results !

WIROFY HOTSPOT



Detaylı Bilgi

  • Hotspot

    Wirofy sayesinde kablolu veya kablosuz internet erişimini misafir ve müşterilerinize katma değerli servislerle birlikte sunun. Hem ağınıza bağlanan cihazları yetkilendirin hem de reklam pazarlama kanalınızı farklı bir mecraya taşıyın. TC Kimlik, SMS, Sosyal Medya, Önbüro sistemler ile yetkilendirme yaparak yasal ve standart uyumluluklarınız sağlanmış olsun.
    Wirofy esnek entegrasyon yöntemleri ve desteklediği cihaz çeşitliliği ile küçük şirketlerdeki iç Wi-Fi altyapısına ve büyük işletmelerdeki karmaşık topolojilere uyumlu olarak çalışabilmektedir.  Kafeler, kütüphaneler, restoranlar, alışveriş merkezleri, havalimanları, hastaneler ve toplu taşıma/belediye açık alanları gibi kamusal alanlara uygun bir internet erişim ortamı sağlar. Bu sebeple, herhangi bir kuruluş misafirler ve müşterilerine ağlarını güvenlik tehlikelerine maruz bırakmaksızın uygun bir Wi-Fi veya LAN ağı erişimi verebilmektedir.
  • SMS Yetkilendirme

    Wirofy, şifre ve bilgilendirmeleri SMS ile iletebilir. SMS şifreleri karmaşıklığı, saatlik/günlük iletim sınırlamaları, şifre geçerklilik süreleri belirlenebilir. Paket tanımları içinde öntanımlı SMS kredileri gelir. SMS iletimler için 30+ SMS ağ geçidi/iletim servisi desteklemektedir. Bu servislerde bulunan hesaplar da SMS iletim için kullanılabilmektedir.
    Desteklenen SMS servisleri: Clickatell, NetGsm, Turatel, Mobildev, Mobiltim, Avea Kurumsal SMS, Ajans SMS, Aytel Mesaj, Codec, SmartMessage, Vodafone Alt, Tammesaj, Dataport, Ekomesaj, Jet SMS, Poly SMS, CmfCell, CmfCellOTP, SMS Explorer, Turkcell SMS proxy, Teknomart, Woom Vodafone SMS, GES Telekom TTMesaj, 3GMesaj.com, Mayatek SMS Service, Asistan SMS, Hermes - İletişimMakinesi, SMSMakinesi.com, Jett Mesaj, Öztek SMS, Vatan SMS, CePosta SMS.
  • Yetkilendirme ve Giriş Kayıtları

    Wirofy üzerinden yetkilendirilmiş kullanıcıların bilgilerini kayıt altına alabilmektedir.

Özellikler

  • Doğrulama Yöntemlerinin Çeşitliliği

    Wirofy, kullanıcılara erişim sağlamak için birçok doğrulama yöntemi sunar. Ön tanımlı kullanıcılar, TCKimlik, SMS, Sosyal Medya, Önbüro Yazılımları (PMS) ile yetkilendirme yapılabilmektedir.
  • Sosyal Medya Yetkilendirme

    Wirofy sosyal medya hesapları üzerinden kullanıcıları yetkilendirebilmektedir. Facebook, Twitter, Google+, Instagram hesapları ile giriş yapılabilir. Sosyal medya uygulaması özelleştirilebilir ve uygulamanın izin verdiği değerler alınabilir, otomatik beğeni ve ileti gönderimleri yapılabilir.
  • TC Kimlik Yetkilendirme

    Ad, Soyad, Doğum Yılı ve Tckimlik bilgileri ile gerçek doğrulama yapılabilmektedir. Bu veriler kişisel verilerin korunumu kanunu gereği maskelenmektedir ve şifreli olarak tutulmaktadır.
  • ÖnBüro(PMS) ile Yetkilendirme

    Oteller, kurumsal şirketler, ziyaretçi-rezervasyon sistemi kullanan firmalar için önerilen yetkilendirme yöntemidir. PMS ile giriş yapmış kullanıcıların doğrulamaları ilgili sistemler üzerinden olmaktadır. Fidelio, Opera, Odeon, Atoz, Sentez, Elekra, Amonra, Rmos ile entegre olarak çalışmaktadır. PMS yetkilendirme için modül lisansı gerekmektedir.
  • Karşılama Sayfası Özelleştirme

    Kullanıcılara, profesyonel ve kurumsal bir görünüm için karşılama sayfalarını özelleştirilebilirsiniz. Logo, renk, buton, arkaplan, etiket(label) değişikleri mümkündür. Mobil/Tablet uyumlu responsive geliştirilmiş önyüzler ile farklı cihazlarda ve kullanıcı dostu arayüz ile misafirlerini karşılayabilirsiniz. Çoklu dil seçeneği sayesinde uluslararası ziyaretçi portföyüne de hizmet verebilmektedir.
  • Kullanım Sözleşmeleri ve Veri Paylaşım İzni

    Karşılama sayfasında son kullanıcı tarafından onaylanan ve izin verilen sözleşmeler, metinler özelleştirilebilmektedir.
  • Desteklenen Entegre Marka/Modeller

    Harici misafir yetkilendirme yapabilen birçok güvenlik duvarı, kablosuz üretici marka ile entegre olabilmektedir. Aerohive, Cisco WLC, Dell Sonicwall, DD-WRT, EnGenius, Fortinet, Ligowave, Meraki, Mikrotik, Open-wrt, Peplink, Ruckus, Ubiquiti, Watchguard, ZyXEL UAG markaları desteklenmektedir. Model ve ürün ailesi göre fonksiyon bazında farklı özellikler sunulabilmektedir.

Karşılama Ekranları

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.