Type Here to Get Search Results !

Çaycı Beşiktaş Şube Açılış Haberi

Her 15 dakikada bir taze çay demlenen yeni nesil Çaycı, keyifli yeni nesil mekanıyla 20. Şubesini Beşiktaş Çarşı'da açtı.

 

Üretiminde dünya sıralamasında 5. Olan ülkemizde taze ve iyi demlenmiş çayı, yeni nesil mekanlarda tüketiciyle buluşturmak üzere yola çıkan Çaycı, modern konsept ve verimlilik odaklı operasyonel alanıyla tasarlandığı 20. Şubesini İstanbul Beşiktaş Çarşı'da açtı.

Amerika'da bilimsel çalışmalara imza atan ve Türkiye'ye geldiğinde bir yemek sonrası taze demlenmiş bir çay bulamayınca, Çay'da uzmanlaşan bir kafe açmaya karar veren Çaycı Markasının CEO'su Veysel Berk, "Türkiye en yakın rakibinden 3 kat daha fazla çay içen bir ülke. Türkiye'de her gün 250 milyon bardak çay içiliyor. Buradan yola çıkarak 15 dakikada çay demlenecek bir yer açmaya karar verdik." dedi.

Duygulara ve moda hitap eden özel karışım gurme çay ve kahvelerin yer aldığı içeceklerin yanı sıra, taze atıştırmalıkların, sandviç ve lezzetli tatlılarla yeni nesil tatların sunulduğu Çaycı'da, TV entegreli rahat çalışma masaları ve hızlı internette bulunuyor. Misafirlerine keyifli ve işlevsel mekanlar yaratan Çaycı'da inovatif ve müşterilerin beklentilerine göre projelerde hayata geçiriyor. Bu çerçevede, misafirlerin işleri olduğunda veya bir yere gitmek istediklerinde eşyalarını saklayabileceği akıllı Mybox kutuları da Çaycı mağazalarında bulunuyor.

Franchise ağı ile büyüyen markanın 20. Şubesi olan Beşiktaş Açılışında iş ve cemiyet dünyasından Monik İpekel , Reyhan İpekel, Fahri Başkosol Selahattin Yılmaz, Funda Yılmaz ve Gülay Kamaz gibi isimler bir araya gelerek çay içtiler. 





Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.