Type Here to Get Search Results !

CHATBOT

Chatbot, kullanıcıların doğal ifadelerini anlayan, konuşma ve yazı ile etkileşim kurulabilen bir self-servis çözümü sunar.



Müşterilerinizle etkileşime geçmenin yeni yolu

Günümüzün dijital ortamında insanlar ve işletmeler birbirlerine hiç olmadıkları kadar bağlı durumdadır. Birçok işletme, müşterilerine self-servis çözümler sunma amacıyla teknolojideki gelişmelere bağlı olarak artan iletişim kanallarından (sosyal medya, mesajlaşma uygulamaları, e-posta vb.) yararlanmaktadır. Böylece müşterilerinin artan talep ve beklentilerini karşılayabilmekte ve operasyonel maliyetleri düşürerek daha yüksek bir Yatırım Getirisi (ROI) elde etmektedirler.
Sestek Chatbot yüksek kaliteli ve akıllı self servis çözümler sunmaya olanak tanıyan, kullanımı kolay ve etkili bir chat yazılımıdır. Yapay zeka ve doğal dil işleme teknolojilerini içeren bu çözüm, kullanıcılara karşılarında insan varmışcasına doğal ifadelerle konuşarak etkileşim kurma olanağı tanır. Sestek Chatbot, kullanıcıların ifadelerinden ne demek istediklerini doğru bir şekilde anlar, karmaşık sorularını bile cevaplar.
Self servis, iş gücü verimliliğini artırma ve müşteri deneyimini iyileştirme açısından büyük önem taşımaktadır. Sestek Chatbot, işletmelere verimliliklerini artırma ve müşteri deneyimini iyileştirme fırsatı tanımanın yanı sıra; müşteri bağlılığını, satış rakamlarını ve yatırım getirisini artırır.

Sestek Chatbot size nasıl yardımcı olabilir?

Sestek Chatbot ile gelişmiş müşteri deneyimi sağlayın


Maliyet Avantajı
Müşteri hizmetleri kapsamında gerçekleştirilen rutin işlemlerin self servis ile otomatize edilmesi operasyonel maliyetleri düşürür. Sestek Chatbot, sunduğu insansı etkileşim ile işletmenizin self servis oranlarını artırmanıza katkıda bulunur. Müşterilerinizin temsilcilerle iletişime geçmek zorunda kalmadan Chatbot ile kendi işlemlerini gerçekleştirebilmeleri; temsilcilerin iş yükünün azalmasını ve iş gücünün iyileştirilmesini sağlar. Sestek Chatbot ekstra iş gücüne ihtiyaç duymadan müşterilerinizin giderek artan taleplerini karşılamanıza olanak tanır.
Müşteri Hizmetlerinde Tutarlılık
Sestek Chatbot websitesinden, email’e, sosyal medya platformlarından, IVR’a kadar uzanan çeşitli iletişim kanallarında etkili bir biçimde kullanılabilir. Müşterileriniz diledikleri kanaldan Sestek Chatbot’a erişerek kesintisiz ve tutarlı bir self servis deneyimi yaşarlar. Sunduğu omnichannel yaklaşımla Sestek Chatbot, müşterilerinizin herhangi bir kanaldan işletmenize ulaşarak işlemlerini kolayca gerçekleştirmelerine olanak tanır.

Zamanında Müşteri Desteği
Sestek Chatbot sayesinde müşterilerinizin, müşteri temsilcileriyle görüşmek için sırada beklemeleri gerekmez. Ayrıca müşteriler, -kimi zaman acil olabilen- sorunlarını çözmek için IVR menüleri arasında dolaşarak zaman kaybetmek zorunda kalmazlar. Sestek Chatbot ile müşterilerinize doğal diyalogla anında etkileşim kurabilecekleri bir hizmet sunabilirsiniz. Bekleme sürelerini ortadan kaldırarak 7 gün 24 saat erişilebilir olan Sestek Chatbot müşterilerinize tam da ihtiyaç duydukları anda hizmet sunarak müşteri memnuniyetini artırmanızı sağlar.
Gelişmiş Müşteri Deneyimi
Canlı bir temsilcinin aksine, Sestek Chatbot her zaman ulaşılabilirdir ve 7 gün 24 saat yardıma hazırdır. Günümüzde müşteriler, sosyal medya ve mesajlaşma kanalları sayesinde markalardan anında yanıt beklemektedirler. Sestek Chatbot, sunduğu doğal diyalog teknolojisi ile müşterilerinizin ihtiyaç duydukları hizmetlere kolayca erişmelerini sağlar. Çözüm, sunduğu kişiye özel yanıtlarla müşterilerinizin işletmenize olan bağlılığını artırır. Sestek Chatbot, tanımlanmış müşteri segmentlerinize özel cevaplar iletir. Örneğin teknolojiye hakim kullanıcılar için belirli cevaplar iletirken; teknolojiden uzak kullanıcılar için farklı cevaplar iletebilir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.